* Prima pagină * Căutare * Contact *
   

Trimiteti pagina de mai jos pe o adresa de email, completand formularul urmator:

Numele dvs:
Email-ul dvs:
Subiect mesaj:
*** Adresa de email destinatar (mai multe separate prin ;):

*** - Camp obligatoriu

Mesajul va contine urmatorul text:
.......................................

Prezidentiale '96


Turneul candidatilor pentru functia de Presedinte al Romaniei
august-noiembrie 1996 - de Octavian Andronic

Remember

In saptamana dinaintea primului tur al alegerilor legislative din acest an iese din "planele" tipografiei ROYAL EDIMEX cel de-al doilea volum al seriei "TURNEUL CANDIDATILOR" - cel dedicat alegerilor prezidentiale din 1996.
Realizata sub egida Fundatiei AlegRO, cartea reprezinta transcrierea - adnotata si comentata - emisiunilor realizate la Antena 1, intre august si noiembrie 1996, de catre moderatorul Octavian Andronic, in compania a noua dintre candidatii la Presedintie.
Realizat pe parcursul a trei tururi - de prezentare, de raspunsuri la intrebarile telespectatorilor si de raspunsuri la intrebarile contracandidatilor, a doua finale si a unei super-finale, turneul a angrenat cele mai importante forte politice ale momentului, bucurandu-se de sprijinul direct al celei mai mari parti a mass media (noua cotidiane au participat in calitate de co-organizatoare).
Aveti posibilitatea ca, inca in avanpremiera, sa puteti lectura acest volum, important nu doar pentru testarea intentiilor cu realitatile politice, ci si pentru corecta scriere a istoriei acestui agitat si controversat deceniu de democratie.
 

 
Copyright © 2005 - 2016 - Editura AlegRO