* Prima pagină * Căutare * Contact *
   

Trimiteti pagina de mai jos pe o adresa de email, completand formularul urmator:

Numele dvs:
Email-ul dvs:
Subiect mesaj:
*** Adresa de email destinatar (mai multe separate prin ;):

*** - Camp obligatoriu

Mesajul va contine urmatorul text:
.......................................

Remember
Turneul Candidatilor
la functia de Primar General al Capitalei - aprilie-iunie 1996
de Octavian Andronic

Remember

In saptamana 15 - 22 mai apare la Imprimeriile INTACT volumul "Turneul Candidatilor pentru functia de Primar General, aprilie - iunie 1996". Realizat de catre Fundatia AlegRO, cartea constituie transcrierea adnotata si comentata a emisiunilor realizate la Antena 1, in campania electorala locala din 1996, campanie ce a culminat cu prima confruntare directa a candidatilor calificati in turrul 2, Victor Ciorbea si Ilie Nastase, transmisa la Antena 1 si reluata de TVR, emisiunea considerata pana in prezent ca varful de audienta televizata de dupa Revolutie.
Va ofer, in cadrul acestei "pagini", posibilitatea de a lectura volumul in premiera, cu convingerea ca aceasta captare a "cuvantului care zboara" constituie un exercitiu pretios de familiarizare cu imperativele democratiei.
Emisiunea "Turneul Candidatilor" a reunit la start 22 de candidati din cei 47 inscrisi in 1996in cursa pentru functia de primar general. Dupa faza preliminara au fost selectati 16 pentru semifinale, in finale ajungand doar 6. Super-finala i-a pus fata in fata pe Ciorbea si Nastase, intr-un show televizat de zile mari, ramas pana astazi in memoria telespectatorilor.


 
Copyright © 2005 - 2016 - Editura AlegRO